27 Şubat 2012 Pazartesi

Cimbom Başı Dik Yürür !



Artık biz susuyoruz , dünya bizi konuşuyor..!

ultrAslan UNI


Biz işimize bakalım; rotamız Sivas...





19 Şubat 2012 Pazar

Mersin'deydik !

Hani hep söylediğimiz bir beste vardır ya ; içerisinde " Canım feda olsun sana " dediğimiz.İşte biz bu besteyi yürekten ve içimiz çok rahat bir şekilde söylüyoruz.

Tek amacımızın Galatasaray olduğu ve birçok zorluklara rağmen bütün zorlukları halledip (Abilerimiz ve kardeşlerimizden binlerce kez razı olsun) yolumuza koyulduk.9 saatlik yola hava şartlarından dolayı 18 saat öncesinden çıkıyorduk.Ve o yolda öyle büyük zorluklarla karşılaşıyorduk ki, öyle imkansız şeyler başımıza geliyordu ki anlatamayız.Yılmadık , döndüremediler bizi bu yoldan , biz yine Cimbom'un yanındaydık.Dönüşte de çok büyük çileler bizi bekliyordu ama Allah yardımcımızdı.

Kısacası; biz aşığız aşkın da tarifi yoktur...

8 Şubat 2012 Çarşamba

Başın Sağolsun Talha Erkılavuz




Hep güleryüzlülüğüyle tanıdığımız, bizleri sürekli kahkahalara boğan, dünyalar iyisi olan, güzel kardeşimiz Talha Erkılavuz'un babası Bülent Erkılavuz'un vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

BABAMIZIN mekanı cennet, toprağı bol olsun.Allah rahmet eylesin.

6 Şubat 2012 Pazartesi

Gaziantep'teydik !


Tam 3 gün süren bir deplasmandı bizler için Antep.Kütahya'dan önce İstanbul'a hareket ettik ve ultrAslan UNI ailesi olarak Antep Yolları'na koyulduk.

Gittik, koyduk, döndük !

Hep diyoruz ama yine söylemeden geçemeyeceğiz...Yollar bize memleket !